На 22 юли се срещаме в приказното етно-село Братушково, където Людмил в своите йога занимания ще ни напътства в постигането на вътрешен баланс чрез свързване с природата, медитации и дихателни упражнения, както и ще ни покаже как да пренесем и поддържаме тази хармония в ежедневието.

ПРОГРАМАТА

☀️ Петък

– Настаняване

– Спа и свободно време

– Релаксираща йога и активиране и баланс на чакрите – мост към висшето познание

☀️ Събота

– Енергизираща йога, дихателни йога пракрики за натрупване, направляване и баланс на Прана(жизнената енергия)

– Разходка до местността Манастирище – Светените води: В далечното минало над селото е имало манастир, опожарен до основи по време на османското иго. На мястото, където се е извисявал манастира сега има дърво, от корените на което извира вода, а местните хора наричат това място “Светени води”. Вярва се, че тези води са лечебни. Наскоро добри хора решиха да изградят параклисчета-чешми, от които да тече водата, а не просто да се стича от корените на дървото.

Дължина на маршрута: около 2 км в едната посока

-Медитация на Святото място.

-Обяд, спа, класическа йога и медитация

☀️ Неделя

– Закуска, Спа, освобождаване на стаите

– Разходка до ждрелото на река Ерма: Ждрелото на река Ерма е невероятно красивата местност, която се намира на 5км от град Трън. От него води началото си Трънската екопътека с дължина 13км, която ще ви разкрие живописните гледки на реката. Ерма извира от сръбската планина Власина и минава 25км през територията на България, за да се влее отново в сръбската част на река Нишава. Там тя образува един от най-величествените проломи в цяла Югоизточна Европа – Погановския пролом, който се намира край стария български манастир „Св. Йоан Богослов“.

Мястото, в което ще отседнем е етно-спа Братушково, което е само на 45 минути от центъра на София. Състои се от 6 глинени къщички, спа център и механа, а до тях се намират и много поляни, пътеки за разходки и други чудни места за изучаване.

Повече за нашия престой:

Спалните са с единични и двойни легла.

Спа центърът разполага със сауна, джакузи, басейн и солна стая.

Храната не е осигурена, но има опция за поръчка и доставка на място.

Цена за 1 човек: 160 лв.

Цена за 2 човека: 280 лв.

(Цените са за 2 нощувки и включват спането, йога практиките и използването на спа центъра)

Местата са ограничени и за запазване на място се заплаща 50 лв. капаро.

Оставаме на разположение за въпроси.