Семинар Ashtanga Vinyasa Yoga Immersion с Борис Георгиев

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ В ТОЗИ СЕМИНАР
Задълбочено изследване и изграждане на ежедневна практика по Ащанга Виняса Йога. Ще разгледаме и обсъдим аспектите от Ащанга Виняса Йога – от физически до философски. Също така ще обсъдим разликите между Ащанга Виняса и други системи по Йога.
Структурата на Ащанга Виняса Йога и методите от Spiraldynamik® ни помагат да възвърнем естествените движения на тялото.
Методите на центриране ни правят по ефикасни в нашето ежедневие и ни помагат да запазим връзката със сегашния момент и да разберем,че в Йога есенцията е „сега“
Практиката на Ащанга Виняса Йога включва концентрация върху дишането, поредица от асани, свързани в серия, метода Виняса (плавни движение за влизане и излизане в Асана), Дрищи (точки на концентрация). Така Ащанга Виняса Йога, изпълнена правилно, се превръща в медитация и въздейства върху всички аспекти на нашата същност.

БОРИС ГЕОРГИЕВ
Той е сред най-вдъхновяващите съвременни учители по Ащанга и Акро йога в света. Живее с прекрасното си и щастливо семейство във Виена, където преподава Ащанга и Акро йога в своето студио.
Роден e в София,през 1972 г. като започва да практикува йога от дете. Вдъхновен от йога учителя Венцислав Евтимов, практикува с любов и от сърце. По-късно във Виена открива Шивананда йога, а впоследсвие в Южна Индия се запознава с Лино Миеле, който го вдъхновява за Ащанга-виняса йога.
Практикувал е с Pattabhi Jois и Sharath (Индия), V.Shashadri (Индия), Лино Miele (Италия), Нанси Gilgoff (Maui), Андрю Eppler (Оклахома), Клиф Barber (Крит), Дани Paradise ( Молокай), Дейвид Уилямс (САЩ), Майкъл Стоун (Канада), Джон Скот и други.
През 2000 година основава Йога център Ганеша във Виена. Допринася много за разпространяването на Ащанга Йога в немско говорящите страни. Води множество семинари по Акро йога и Ащанга по цял свят и е асистирал на множество от известните учители в областа на Ащанга Йога – Нанси Гилгов, Дани Парадайз, Шешадри.
Часовете за обучение са общо: 30

Сертификат: Обучението е съпроводено със сертификат за участие.

Програма:
1 февруари 16.00 – 18.30

2 – 4 февруари: 8.00-17.00 ч.
5 февруари 7.00-12.00 ч.

Цена: 500 лв

Резервация: Запазване на място със заплащане на капаро от 150 лв. до 05.01.2018г. по сметка IBAN : BG93RZBB91554011045107 при Райфайзенбанк
На основание в превода посочете: семинар Ащанга йога
Доплащане до 30.01.2018г. Моля не пристъпвайте към плащане, преди да сте записани и мястото ви да е запазено.
Може да платите на място и в студиото.
За въпроси и записване: Нели Коларова 0888 506 222