ЙОГА И СПА ПРЕЖИВЯВАНЕ В МАГИЯТА НА ПИРИН ПЛАНИНА 2015

Последната седмица на октомври – уикенда 30,31октомври,01 ноември . Ще се почерпим с енергията на Слънцето и Земята и ще се насладим на уникалния Пирин чрез йога практики-асани, пранаяма,концентрация и слънчево хранене.

outdoor-womens-yoga-fitness-1415087138

Представяме ви нашия домакин-Апартхотел & СПА Сейнт Джордж палас,гр.Банско.http://www.saintgeorgepalace.com 
намиращ се високо в планината , на границата с природен парк Пирин . Сред уникалната природа и луксозната обстановка , сме планирали йога практики с Кирил Коларов и Людмил Коларов , преход в планината по избран маршрут и свободно време за да се насладите на всички удобства на хотела и спа центъра !
Пакетната цена за целия период е 150лв.на човек , включваща – две нощувки , изхранване на база пълен пансион /закуска , обяд и вечеря /със специално подбрана за нас , преобладаваща вегетарианска храна и 4 йога занимания , както и ползване на целия спа център. Настаняване в луксозни студия и апартаменти.

30952116

Банско 140834451

 Цена за дете от 4-12г. – 66лв.за целия период , при настаняване с двама пълноплащащи възрастни !!!Записване – с капаро от 50% в студиото или при допълнителна уговорка – по сметка !Плащане на пълната сума – най – късно пет работни дни преди заминаването ! 

За въпроси и информация – 0888 506 222 Нели Коларова
e-mail: club@yoga-kaylash.com
Допълнително ще споделим програмата на практиките и маршрута за планиннския преход !