Юмейхо масажът

0

от admin | Публикувано в Йога клуб Кайлаш, Новини | Posted on 30-10-2013

Юмейхо е „Хълбочно-изправяща , притискащо-разтриваща терапия“  създадена от Масаюки Сайонджи съчетавайки повече от 100 масажни техники. Тези методи включват японски масаж -шиацу , Тай масаж, мануална терапия , корейски Су-Джок , редица класически масажни техники и тибетски масаж .

DSCN1586

Юмейхо масажът е главно средство за нормализиране на разместените стави, на втвърдените мускули, на лимфния  и кръвен поток. Постига се премахване на болки и възстановяване на физиологичните функции в нормални граници.

Поради разместването на хълбоците, изкривеният гръбнак притиска нервите и причинява смущения в мускулите, ставите и вътрешните органи. Разместването на хълбочните стави е главната причина за болки в хълбоците и раменете , а също и редица болести на вътрешните органи, от които страдат много хора. Юмейхо е лечебен метод за привеждане  на симетрия в костите на цялото тяло, отпускането на неговите мускули и съединителна тъкан и радикалното премахване на болести, причинени от разместването на тазовите кости- център на тялото.

Юмейхо предпазва от редица заболявания  като повишава собствените оздравителни способности на тялото и съпротивителни сили.

Какво може да се очаква от един  Юмейхо масаж:

-повишаване мобилността и гъвкавостта на ставите

– облекчаване на мускулната умора и стрес

– коригиране на стойката

-изчезване или намаляване на болките в гърба

-намаляване или изчезване на хронично главоболие

– приповдигнато настроение и тонус ;

-премахване на менструални болки и смущения

-увеличаване на либидото при мъжете

– засилване на имунната система

-усещане за лекота , вътрешна хармония и баланс

 

DSCN1586

DSCN1587

Comments are closed.