ЙОГА, СЪЗЕРЦАНИЕ И ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ – МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2021г.

0

от Neli Kolarova | Публикувано в Йога клуб Кайлаш, Новини, Предстоящи събития, Събития | Posted on 23-11-2019

О.ЕВИЯ,СРЕДИЗЕМНОМОРСКО ЙОГА ПРИКЛЮЧЕНИЕ ПО ДРЕВНИ ЗЕМИ
НАЧАЛНА ДАТА 05.05.2021г. – СЕДЕМ НОЩУВКИ!

С ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ ОТ СОФИЯ!
Седем нощувки на брега на Средиземно море, с невероятна гледка към Еритрейския залив . Йога практики, съзерцание, медитация, свободно време за плаж и разходки.


Както винаги сме се погрижили приключението ни да е изпълнено с много възможности и настаняването да е максимално комфортно, с опции за всеки вкус.
Предлагаме ви настаняване в комфортен хотел 4+звезди ,разполагащ с бунгала и хотелска част , на брега на морето-първа линия, с отличен пясъчен плаж . Хотелът е известен с отличната си кухня и високо ниво на обслужване . База на изхранване – Ултра ол инклузив! А ла карт ресторант със специално вегетарианско меню! Басейн , прекрасни зелени площи и спиращи дъха гледки на древния остров.


Транспорт с комфортен автобус с обслужване, нает специално за нашата група – тръгване от София,център!


Много забавления за цялото семейство на територията на хотела. Градски транспорт до градовете Еритрея и Халкида!
По желание – екскурзия до Атина и Акропола, круиз около островите и други изненади.
Ще посетим гр. Халкида – главния град на острова с венецианската крепост Карабабас на хълма Канитос, която предлага прекрасен изглед към града и залива Евойкос.Освен музеите и туристическите забележителности, Халкида разполага и с няколко чудесни плажа, много магазини и прекрасна атмосфера.
Друг значим град на острова е Еретрия.Някога град Еретрия бил сред великите военоморски сили и важен център в Гърция в периода 8 – 5 век пр.н.е. Градът е считан за един от най-богатите археологически и исторически райони на Евия и Гърция. Част от забележителностите включват амфитеатъра (5 век пр.н.е.), храмовете на Дафнифорос Аполон, Дионисии, Димитра и Изида, „мозаечната къща“ с мозаечни подове датиращи от 4 век пр.н.е. и археологическият музей с важни находки от Еретрия, Магула, Амаринтос и Лефканти.
Профилът на модерния град Еретрия е съставен от таверни с невероятни гръцки морски специалитети, кафенета, хотелски съоръжения, чисти плажове и много забавления.


ЦЕНА ЗА ВЪЗРАСТЕН, НАСТАНЕН В ДВОЙНА СТАЯ БУНГАЛО с включени седем нощувки, йога практики, пълно изхранване на база ултра ол инклузив, транспорт с комфортен автобус,туристически данък за Гърция и застраховка – 495 евро!
ЦЕНА ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ ОСНОВНА ХОТЕЛСКА ЧАСТ ИЗГЛЕД ГРАДИНА – 513 евро.
ЦЕНА ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ ХОТЕЛСКА ЧАСТ ИЗГЛЕД МОРЕ – 541 евро.
ЗАПИСВАНЕ С КАПАРО ОТ 450 лева
НЯМАМЕ МНОГО МЕСТА!
При запитване , ще предоставим цени за настаняване в тройна стая,апартамент или джуниър суит.
За информация и записване – 0888 506 222

Comments are closed.