Йога ритрийт на екзотичния остров Лесбос

0

от admin | Публикувано в Събития | Posted on 01-02-2014

Йога Кайлаш ви предлага уникално изживяване – йога ритрийт на екзотичния остров Лесбос !
Период – 09.07 – 16.07. 2014 г.

Lesbos

Настаняване – луксозен частен хотел със собствена зала за йога – www.milelja.com . Закуска с прекрасно кафе – всяка сутрин , три обяда и две вегетариански вечери са включени в цената , както и пълно хотелско обслужване ! Храната и условията са повече от отлични !!! Хотелът има собствен минерален извор и басейните са 30 градуса !
Ще останем в Molivos, стар живописен град, разположен в скалите с невероятна гледка към Средиземно море. По плажната ивица има ресторантаи до самата вода. Приказно е да се наслаждаваш на залеза и уникалната гръцка атмосфера. В подножието на Molivos е широкия пясъчен плаж.Също така, може да се плува в горещите извори с лечебна минерална термална вода.

Мероприятието се организира съвместно клуб The Secret – гр.Варна . Целият хотел ще бъде на наше разположение . Местата са крайно ограничени !!!

Предвидени са две йога практики на ден – с Людмил Коларов и Ружа Стойнова , много разходки в пълния с история остров и много свободно време , за да се насладите на прекрасните плажове !
Йога упражненията ще се провеждат в зала с прекрасен изглед към острова. Красивата околност носи в себе си спокойствие и съзерцание, което е и същността на йога. Две занимания йога всеки ден, дихателни упражнения, релаксация и медитация ще ни предоставят Ружа и Людмил . Останалата част на деня можете да се насладите на една спокойна атмосфера с разходки в красивите околности, с освежаващо плуване на плажа, пазаруване по търговските улиците, ядене в гръцките таверни или да се поглезите със спа и уелнес зона в къщата за гости.
Желаещите ще могат да се насладят на Юмейхо терапията с Людмил !!!

Цената за целия престой е 555 ЕВРО на човек в двойна стая ! Транспорта се изчислява в размер на 150 – 200 Е, в зависимост от настаняването, което ще изберете на ферибота – самостоятелна каюта или обща!
Капаро – 100 евро.

Прехода с ферибота е 11 часа! Островът е изключително красив, с много малко туристи , но пътуването и настаняването не са подходящи за деца!

Въпроси и записване на тел. 0888 / 506 222 , 0878 / 88 13 09
или на
nellykolarova@gmail.com

big1

big5

index

leftcol-2

Lesbos 2

Lesbos 3

Lesbos 4

Lesbos

Comments are closed.