ЙОГА ЛАГЕР В РОДОПИТЕ 01-06.СЕПТЕМВРИ 2013г. – Комплекс „Старите Къщи“

0

от Ina Vuchkova | Публикувано в Йога клуб Кайлаш | Posted on 17-07-2013

01

 

В сърцето на Родопите, само на 60 км. от гр.Пловдив на  1100 м. надморска височина , на изключително красиво място с невероятна панорама ще се проведе годишният лагер на студио „Кайлаш „ съвместно с клуб The Secret – гр.Варна .

В близост  са феномените „Белинташ“, „Караджов Камък“ и „Кръстова Гора“.

 

02

 

Комплекса разполага с луксозно реновирани  старинни къщи, джакузи и две механи, както и детски кът .

Програма : 1-ви ден (неделя) – 01. Септeмври:

  •  Отпътуване за  Белинташ ( Беланташ) е красива скала с форма на малко плато в Родопите,  върху която е съществувало древно тракийско светилище на бог Сабазий на бесите. На турски името му означава „камък на познанието“. Според друга теория името Белинташ се превежда като „камъкът на войната“, заради свещената война за главното светилище на Сабазий/Дионис в Родопите, водена от беския жрец Вологез. На горната площадка на скалата са издълбани кръгли отвори, улеи, ниши и стъпала, които според някои образуват карта на звездното небе. Дължината на скалната площадка е около 300 м, с надморска височина 1225 м. Там се намира т. нар. Надпис от Белинташ, потвърждаващ тезата, че нашите предци от Родопите са имали писменост по-ранна от гръцката.
  • Късен след обяд йога занимание, вечеря и нощувка.

03

 

2-ри , 3-ти , 4- ти и 5-ти  ден (понеделник , вторник , сряда и четвъртък  ) 2, 3, 4, 5 –ти Септември:

 

  • Йога занимание , закуска;
  • Разходки – до Белинташ ; до Кръстова гора , до Караджов камък , до древния град на траките Перперикон , Ягодинската пещера , Дявоското гърло …;
  • Йога занимание , вечеря в старите къщи.

 6-ти септември/петък/ – отпътуване от Старите къщи

  • Цена 250 лева на човек в споделена стая  – включва 5 нощувки с 5 закуски и 5 вечери , както и йога занимания с Ружа Стойнова  и Людмил Коларов. Очакваме да се включи  Атанас Митов – тай чи цао и китайска медицина.

Придвижване със собствен транспорт.

ЗАПИСВАНЕ :

Записването трябва да се извърши до 24.07 – сряда . Моля, желаещите да преведат  сума от 100 лева на човек по сметката на Ружа Петрова Стойнова

MKB UNIONBANK

IBAN : BG12CBUN 9195 4000 188133

  • В основанието ясно пишете, че става въпрос за капаро за йога лагер!!!

Телефон за информация и справки :

0888 / 506 222 – Нели Коларова

0888 / 21 21 10 – Ружа Стойнова

  • Важно!!!  Ако не успеете да се запишете до обявения срок, а имате желание да присъствате, моля, обадете се на посочените телефони, за да ви уведомим има ли свободни места и възможност да се присъедините!!!

04

Comments are closed.